Nyílt nap összefoglaló

Már negyedik alkalommal került megrendezésre a Mobilpince nyílt nap, ahol vendégeink élőben, testközelből tekinthették meg az aktuális Mobilpince modelleket és személyesen tehették fel kérdéseiket szakértőinknek. A nyílt napra Székesfehérvár mellett, a Mobilpince telephelyén, friss levegőn, szikrázó napsütésben került sor.

Mi az a Mobilpince Nyílt nap?

Mivel tudjuk, hogy egy Mobilpince kiválasztása nem kis feladat és számos tényezőt kell figyelembe venni, ezért rendszeresen tartunk Mobilpince nyílt napokat. Ezt a rendezvényt már a kezdetek óta nagy érdeklődés övezi.

 

Élőben belépni, meglátni, megfogni a jövőbeni pincét hozzájárul a jó döntés meghozatalához. Hiszen látva egy pince valós méreteit, adottságait, a tervezés is könnyebb. Valamint az is előfordulhat, hogy túl kicsinek, vagy nagynak ítélheti meg a képernyő előtt kiválasztott modellt és élőben látva átértékeli a dolgokat.

Szerencsére elmondhatjuk, hogy mások is osztoznak velünk ezen véleményünkben, így a hétvégen megrendezett Mobilpince nyílt napon rengeteg kedves és izgalmas emberrel ismerkedhettünk meg, akikkel személyesen tudtuk megbeszélni igényeiket, elképzeléseiket, kérdéseiket. 

A visszajelzések alapján ügyfeleinknek, érdeklődőinknek és számunkra is fontos, hogy valódi, hús-vér emberekkel kommunikálhassanak. Mindig jó érzés, ha többszöri telefonbeszélgetés, vagy email váltás után arc társul az adott személyhez. Ezáltal a bizalom is nő, hiszen egy pince tulajdonképpen az otthonunk része, ahova nem engedünk be akárkit.

Ahogy a korábbi nyílt napok alkalmával, most is az Ország minden pontjáról érkeztek érdeklődők, de egy dolog mindenkiben közös volt: a felismerés, hogy egy pince érék. Olyan érték mely a mai gazdasági helyzetben még jobban felülértékelődik. Az elmúlt évek extrém kihívásait átélni és lereagálni nem kis kihívás volt. Covid, energiaválság, háború, infláció, élelmiszer infláció mind-mind olyan témák, amik mindannyiunkat érintenek. 

Az Önfenntartás fontosabbá vált, mint gondoltuk. Legyen szó komoly gazdálkodásról, vagy kis konyhakertről, a magunk által megtermelt zöldségek, gyümölcsök, egyéb termények és az azokból készült befőttek, kompótok és egyéb finomságok nem csupán ízben és egészségességben, de mára már anyagi előnnyel is járnak. 

Egy kis kert súlyos tízezreket spórolhat meg a nyári időszakban. A magunk által megtermelt termények szakszerű és gondos tárolása pedig újabb kihívás azok számára, akik eleve nem rendelkeznek pincével. Utólag nehéz pincét tenni a ház alá…

Tárolásra jó választás egy pince! Elődeink tudták, hogy egy pince, vagy verem elengedhetetlen, ha biztonságban szeretnék tudni terményeiket. S ez az a felismerés, mellyel sokan szembesülünk manapság. 

Az, hogy csak 1-2 napra elegendő élelmiszer legyen otthon sokunknak nem ad biztonságot. És ilyen üzemanyagárak mellett nem feltétlenül érdemes mindenért autóba ülni. Hűtő és mélyhűtők üzemeltetése is sok pénzbe kerülhet, így érdemes odafigyelni az optimális helykihasználásra. 

Egyéb terményeit pedig rábízhatja a föld hűvösségére, ahol segédenergia nélkül, ideális hőfokon tárolhatja azokat Mobilpincéjében.

Köszönjük mindenkinek, aki el tudott jönni a Mobilpince nyílt napra és reméljük, hogy sikerült maradandó élményt szerezni ezen a napsütéses napon.

Azok, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak eljönni, reméljük a következő alkalommal találkozunk!

Üdvözlettel:

Ildikó, Balázs és Péter és a Mobilpince.hu csapata

Előjelentkezés a következő nyílt napra.

Az alábbi form kitöltésével előjelentkezhet a soron következő nyílt napunkra. Értesítést küldünk a részletekről.

További cikkek:

Miért Mobil a Mobilpince? 

Hogyan lehet mobilnak nevezni egy pincét? Valóban szokatlan, de megvan rá az okunk. Az alábbi cikkben elmondjuk, hogy miért neveztük el így termékeinket. Kezdjük a

Meggyleveles kovászos uborka

Mi magyarok szeretjük a savanyúságot, minden családban megvannak a nagy kedvencek, nálunk az egyik a kovászos uborka, melynek elkészítése nem is olyan bonyolult mint sokan

Tervezze meg veteményesét a Mobilpincével

A friss levegőn, napsütésben a természet közelében lenni mindig jó időtöltés, főleg ha mindez valamilyen alkotó tevékenységgel társul. A kertészkedés egyeseknek hobbi, másoknak szükséglet, azonban

Tudjon meg mindent pincéinkről

Szeretne több információt Mobilpincéinkről? Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk Önnek meghozni a legjobb döntést. Válasszon elérhető Mobilpince modelljeink közül akár már 1.190.000Ft-tól.